Nejat Plastik

Nejat Plastik

Plastik Üretiminde Her Zaman En İyisi

 

40 yılı aşkın süredir devam eden tecrübe ve bilgi birikimi ile sektöründe en iyi hizmeti sunmakta olan Nejat Plastik San. Tic.Ltd. Şti. kaliteli bir ürün üretim anlayışı ile çalışmalarına devam etmektedir. Plastik üretimi ve daha birçok alanda hizmet veren firmanın mevcut tüm ürünleri, farklı müşteri kesimlerinin tümüne hitap edecek şekilde hazırlanır. Toptan ve perakende anlayışlarını hiçbir zaman yitirmemiş olan Nejat Plastik firması, her sektör için uyumlu ürünler sunarak piyasadaki payını da her geçen gün genişletmektedir.

 

           Çöp torbası üretiminin farklı tüm çeşitleri ürün yelpazesi içerisinde yer alır. Çöp poşeti kullanımında doğa dostu malzeme kullanmak her bilinçli vatandaşın görevidir. Bu anlamda Nejat Plastik bünyesinde de yalnızca geri dönüşüm çöp torbaları üretimine yer verilir. Böylelikle daha az maliyetle daha kaliteli ve doğada çözünebilen ürünler elde edilir. Doğa dostu çöp torbaları, evlerde ve istenen her mekanda rahatlıkla kullanılabilir. Rulo çöp torbası olarak en standart hali ile satışa sunulur. Nejat Plastik sayesinde doğada çözünür bio torbaları kullanımı yaygın hale gelmiş ve daha bilinçli bir çöp toplama davranışı geliştirilmiştir. Sadece çöp torbaları ile değil shrink torbaları ile de hizmet verilmektedir. Ambalaj konusunda müşterilerin istek ve beklentilerine en uygun şekilde ürün temini gerçekleştirilir.

 

Kullanım amaçlarına göre farklı boylarda çöp poşetlerine ulaşmak mümkündür. Mini boy, orta boy, battal boy ve jumbo boy gibi standart seçeneklerin yanında büyük boy ve hantal boy gibi farklı alternatifler de sunulur. Aynı zamanda endüstriyel kullanımlar için de konteyner boy çöp poşetleri de üretilmektedir. Farklı mekanlara hitap eden ürünleri bir arada bulmak mümkündür. Örneğin; tıbbi atık çöp torbaları ile hastane ve kliniklerin ürün ihtiyacı en iyi şekilde Nejat Plastik ayrıcalığı ile karşılanabilir.

 

En Kaliteli Malzemeler Mükemmel İşçilikle Bir Arada

 

           Çöp torbası konusunda gelişmiş teknolojiler ile sunulan hizmetler sonucunda en iyi ürünler ortaya çıkarılmaktadır. Polyethylene adı verilen 1,2. ve 3. kalitede hammadde kullanımı sağlanır. Çevre dostu ve doğal malzemelerdir. Organik ve doğal malzemelerin mükemmel işçilikler ile bir araya getirilmesinden oluşturulan çöp poşeti seçenekleri, her tip kullanıcı için uygundur. Büyük ve gelişmiş fabrikalarda üretilen doğa dostu çöp torbaları, en iyi şekilde paketlenir ve satış için hazır hale getirilir. Rulo çöp torbası ve bunun gibi farklı alternatifler üretilir. Satış aşamasından önce birçok test ve analizden geçirilir. Özellikle doğada çözünür bio torbaları olmaları için çok dikkat edilir. Shrink torbaları da bu üretim anlayışına dahildir. Ambalaj konusunda en iyi makineler ile sonuç alınır. Devamlı yenilenen ve güncel tutulan fabrikalarda plastik üretimi alanında en iyi hizmet garantisi sunulur. Hem evler hem de endüstriyel alanlara hitap edebilmek için farklı boyların tercih edilmesi önerilir. Mutfak ve banyo çöpleri için mini boy önerilir. Aynı şekilde orta boy da sıklıkla kullanılır. Kalabalık mekanlar için jumbo boy talebi çok fazla gelmektedir. Bununla birlikte hastane, avm, cafe ve restoranlarda da büyük boy çöp poşetleri çok fayda sağlar. Battal boy da toplama açısından zaman kazancı sağlayabilir. Fabrika ve sanayi yerleri gibi endüstriyel alanların kurtarıcısı ise genellikle hantal boy olarak bilinir. Aynı zamanda konteyner boy çöp poşetleri de sokaklarda yer alan çöp alanları için üretilir.

 

Farklı boy ve işlevlerde üretilen tüm ürünler için her zaman geri dönüşüm çöp torbaları mantığı devam ettirilmektedir. Çevreye zarar vermeyen ürünler ile çöpün toplanması mantığına uygun olacak şekilde hareket edilmesi sağlanır. Özellikle tıbbi atık çöp torbaları için hijyen ve geri dönüşüm çok önemlidir. Nejat Plastik bünyesinde yer alan her çalışan bu anlayışla hareket eder. Alanında uzman ve deneyimli bir ekip ile birlikte hizmet sunulur. Firma içerisinde aynı zamanda galoş ve araç lastiği ambalajı için de çözümler sunulmaktadır.

 

Hammaddenin Kullanımı Hakkında

 

Hammadde olarak temin edilen polyethylene ürün grubunun yüksek ve alçak yoğunluğa sahip olan iki türde imalatı sağlanmakla birlikte, sektörlerine göre farklılık göstermektedir. Alçak yoğunluğa sahip olan çöp torbaları daha yumuşak mukavemetlii esneklik sağlamaktadır. Ancak kuvvetli yüksek yoğunluk gösteren pe ürünleri ise aynı zamanda hışır adı ile de bilinen sert naylon torba türlerini sağlar. Torba türlerinde kullanılacak alana göre yüksek ve alçak yoğunluklu üretim yapılır.

 

Nejat Plastik firmasının geri kazanılabilir ürünleri, doğaya bırakıldığı zaman ortalama 12 ile 24 ay süreler içerisinde mikroorganizmaların, güneş ışığının, nemin ve ısının yer aldığı alanlarda parçalanarak biyolojik olarak çözüldüğü kanıtlanmıştır. Nejat Plastik firması, PE film üretiminde çöp torbası, ambalaj ürüne bunun gibi ürün ayrımı yapmadan daima doğaya geri kazandırılan ürünler üretmektedir. Hammaddenin temin edilmesi, fabrikalarda kullanıma hazır hale getirilmesi ve işlenmesi, ürün temininin sağlanması ve satışa hazır hale getirilmesi gibi tüm aşamalar için titizlikle çalışılır. Tercih edilen hammadde aynı zamanda kokunun da yayılmasını engellemektedir. Mekan içerisinde tercih edilen bu çöp poşetleri ile atıklar değil, koku oluşumu da engellenmektedir. Kullanım kolaylığı, pratikliği, toplanması ve çöp haznelerine yerleştirilmesi de oldukça rahat şekilde sağlanır cinste üretim sağlanır.

 

Nejat Plastik ile En Uygun Fiyat Garantisi

 

Gün geçtikçe gelişimini arttırmakta olan Nejat Plastik San. Tic.Ltd. Şti. deneyimli kadrosu, teknolojisi ve bilinçli müşterileri ile birlikte aynı zamanda en uygun fiyat garantisi de sunmaktadır. Kaliteli ürünleri için her bütçeye uygun gelmesi açısından optimum fiyat politikası izler. Bugüne dek hem kalite hem de müşteri memnuniyetini prensip olarak gören başarılı firma, bu anlayışı sayesinde, çevre dostu ve dayanıklı ürünler üretmiştir. Malzeme seçimi ile maliyet konusunda herkesi memnun edecek sonuçlara ulaşmıştır. Sektördeki yerini aynı zamanda dengeli fiyat politikası sunmasına borçludur.

 

Çok farklı ürün seçenekleri ile müşterilerinin talepleri rahatlıkla karşılanmaktadır. Ulaştırma konusun da Türkiye’nin 81 iline ürün teslimatı sağlanır. Bu anlamda gelişmiş bir lojistik çalışma sunulur. Ortalama 3 gün teslimat süresi olarak ulaşım hakkında bilgi verilmesi mümkündür.

 

Güncel Gelişmeleri Takip Eden Bir Firma

 

Tüm dünyanın sürdürülebilirlik, geri dönüşüm ve organik malzeme kavramlarına önem verdiği bu çağda, Nejat Plastik firması da çalışmalarını daima yeni tutmaya özen göstermektedir. Geri dönüşüm mantığı sayesinde aynı zamanda devlet ekonomisine de fayda sağlanmaktadır. Doğal malzemenin tercih edilmesi, hem firmaya hem de müşterilerine kazandıran sonuçları beraberinde getirir. Atık yönetiminin de daha önemli bir konu haline gelmesinden sonra, firma üretim alanlarına ve üretim kalitesine daha da dikkat etmeye başlamıştır. Atıkların evsel ve endüstriyel olacak şekilde sınıflandırılmasına uyum sağlayacak türde çöp torbalarının üretilmesi gerçekleştirilmektedir. Böylelikle konutlar için daha ortalama boyuttaki ürünler kullanılabilir. Ancak endüstriyel alanlar ve toplu kullanım alanları için daha büyük boydaki ürünler tercih edilir. Maliyet, verim ve işlev açısından büyük tasarruf sağlanır. ​Nejat Plastik firması farklı tüm atıklar için uygun özelliklerde ve tüm ihtiyaçlara hitap eden ölçülerde çöp poşetleri imalatı gerçekleştirir. Firma alanında edindiği deneyimler ile evsel atıkların toplanmasından tıbbi atıkların uzaklaştırılmasına dek her sektör için gerek görülen atık ambalajları için son derece profesyonel bir hizmet sunuyor.



GERİ DÖN