Çöp Torbası,Çöp Poşeti

Çöp Torbası,Çöp Poşeti

Yüksek Kalitede Uygun Fiyatlar İle Çöp Poşeti

Genelde akıllara gelmeyen ancak düşünüldüğü zaman en gerekli ürünler arasında olduğu anlaşılan çöp torbaları hayatınızı kolaylaştıran pratik ürünlerdir. Daha temiz bir çevre ve yaşam alanı için son derece önemli olan bu ürünler hijyenik bir ortam sağlar.

1981 yılında faaliyetlerine başlayan firmamız 40 yıla yakındır sektörde kaliteden ödün vermeyen hizmetleri ile dikkat çekmeyi başarmıştır. Teknolojik gelişmeleri daima yanından takip eden Nejat Plastik hem hizmetlerini hem de personellerini bu gelişmeye paralel olarak ilerletmiştir.

Prensiplerinden ödün vermeyen çalışmaları ile sektörün en çok aranan ismi olan firmamız çevre dostu olan ve dayanıklı çöp poşeti üretimleri ile birçok sektöre fayda sağlıyor. İstanbul’da üretimlerini yapan firmamız Türkiye’nin her noktasına hizmetlerini ulaştıracak lojistik kapasitesine sahiptir.

Üretimini yapmış olduğumuz ürünler hem insanlığa hem doğaya hem de hizmet verdiğimiz firmalara büyük faydalar sağlıyor. Farklı boyutlarda ve istenen ebatlarda üretmiş olduğumuz çöp torbaları hemen her alanda kullanılabilmektedir.

Yaşamın Her Alanında Doğaya Saygılı Ürünlerimiz İle Yanınızdayız

Firmamız uzun süredir sunmuş olduğu hizmetleri ile kendini ispatlamıştır. Sektörün en güvenilir ve en tanınan isimlerinden biri olarak mini boy, orta boy,büyük boy,battal boy,jumbo boy,hantal boy,konteyner boy,tıbbi atık olmak üzere her ebatta çöp poşeti,shrink,flexible ambalajların üretimini yapıyoruz.

Evlerde banyo, mutfak ve lavabolarda, apartmanlarda, site ve ofis gibi işyerlerinde kullanılan ürünlerimiz standart, endüstriyel ve baskılı olmak üzere 3’e ayrılıyor. Hastanelerde kullanıma uygun olarak tasarladığımız atık torbalarımız düz kaynak çift dikiş şekillerde olabilmektedir. Tıbbi alanlarda sunmuş olduğumuz torbalarımızın rengi kırmızıdır.

Müşterilerimizin yaşam kalitesini çok daha iyiye götürme amacı ile yürüttüğümüz faaliyetlerimizden memnun kalacaksınız. Sektörde öncü isim olan firmamız 42 yıllık bilgi birikimi, AR-GE yatırımları ve teknolojik donanımı ile ilklere imza atarak hayatınızı kolaylaştırmayı sürdürecektir. Alanında uzman ve deneyimli olan güler yüzlü ekibimiz ile yürüttüğümüz profesyonel çalışmalarımız ihtiyaçlarınıza en iyi çözümleri sağlıyor.
Farklı Çöp Poşeti Modellerimizi Her Alanda Güvenle Kullanabilirsiniz

Nejat Plastik olarak birçok firma ve yaşam alanlarına alternatif çöp poşeti modelleri sunuyoruz. Hayatın her alanında kullanılması gerekli olan bu ürünler ihtiyaçlarınıza en uygun şekilde üretilmektedir.

İnsan sağlığına zarar vermeyecek şekilde birinci sınıf malzemeler ile imal ettiğimiz çöp poşeti fiyatları son derece uygundur. Hangi sektörde faaliyet gösterdiğinize ve nerelerde kullanacağınıza göre ürünlerin modeli değişmektedir. Ancak kalite ve dayanıklılık olarak daima sektörün en iyisi olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

En çok tercih edilen standart çöp torbalarımız mini boydan başlayarak konteyner boy‘a kadar üretilmektedir. Ayrıca hantal boy, konteyner boy ve tıbbi atıklar şeklinde üretimlerimiz de mevcuttur. Kaliteli ve orijinal ham maddelere eklediğimiz kaliteli katkı maddeleri ile dayanıklı çöp torbaları üretiyoruz.

Çoğu işletmede tüketilmekte olan ve ihtiyaçlara uygun olarak üretilen endüstriyel çöp torbası modellerimiz ile de sektörde öncü durumdayız. Arzu edilen boyut ve atık kapasitesine uygun özel olarak üretilen ürünlerimiz ile kullanım alanlarınızda hijyeni sağlayacaksınız. Endüstriyel çöp torbalarımız sızdırmazlık özelliğine sahiptir. Kaliteli malzemeler ile üretildiği için kokusuzdur ve her durumda sağlamdır. Endüstriyel çöp poşetlerimiz sektörünüzün ihtiyacına en uygun şekilde üretilerek ihtiyaçlarınız karşılanır.

Çöp Poşeti Üretiminde Profesyonel Hizmetler

Son dönemlerde ilgi odağı olan kokulu çöp torbalarımız koku yapan çöpleriniz için özel olarak geliştirilmiştir. Çöp konusunda ne kadar dikkat edilir ise edilsin kötü kokular meydana gelir ve yaşam alanlarında rahat hareket edilmesini engeller. Bunun önüne geçmek adına yürüttüğümüz çalışmalarımız sayesinde bu kötü durumu artık yaşamayacaksınız.

Sızdırmazlık özelliği yüksek olan kokulu çöp torbalarımız sinek ve mikrop gibi istenmeyen durumları da önler. Bu ürünümüz ile çöp torbalarınızı sürekli temizleme zorunluluğunuz da ortadan kalkmış olur. Her geçen gün kendini yenileyen firmamız eni 44 cm’den 100 cm ‘e, boyu ise 45 cm’den 1000 cm ‘e kadar olan kokulu çöp torbalarını istediğiniz her renkte üretmektedir.

Kırmızı renkte ürettiğimiz tıbbi atık torbalarımız kurallara uygun olarak tasarlanmaktadır. Tıbbi atıkların işlenmesi için ideal olan bu torbalar etkili çözümler sağlar. Yırtılmaya, patlamaya, delinmeye ve taşımaya son derece dayanıklı olan ürünümüz en az 10 kg taşıma kapasitelidir. Ürünümüzün her iki tarafında Uluslararası Biyotehlike amblemi ve ‘’ Dikkat tıbbi atık ‘’ ibaresi yer alır.

Nejat Plastik olarak araçlarınızın tekerlerini de düşünerek araç lastik torbaları üretiyoruz. İsteklerinize uygun olarak tasarladığımız torbaların üzerine firmanızın adını, logosunu ve iletişim bilgilerini de ekliyoruz. Ayrıca toptan poşet fiyatları konusunda da siz değerli müşterilerimize özel fırsatlar sunuyoruz. Bu da kaliteyi ucuza almanızı sağlıyor.

Birçok alanda ilkleri sunan firmamız Otoklavlanabilir torba üretiminde de öncü olmuştur. Tıbbi Atıklar Yönetim Kurallarına tamamen uygun olarak üretilen torbalarımız tıbbi atıkların imhası öncesinde gerekli olan buhar sterilizasyonunu sağlamaktadır.

Kaliteli malzemeler ve güçlendirilen polipropilen ile tasarladığımız tıbbi atık torbalarımız 168 derece sıcaklıkta karşılaşılabilecek yırtılma ve delinmelere karşı son derece dayanıklıdır. 44 X 50 cm’den 120 X 150 cm ‘e kadar ürettiğimiz ürünlerimizden memnun kalacağımızın garantisini veriyoruz.

Son dönemlerde oldukça ilgi gören gıda torba ve ambalajları firmamız tarafından en iyi şekilde üretilmektedir. Her renkte ürettiğimiz gıda torbalarımızın eni 44 cm’den,boyu ise 45 cm’den sonsuz boyutta tasarlanmaktadır.

Her sektörde kullanılabilen galoşları da siz değerli müşterilerimiz için üretiyoruz. Karantina odası ve diğer bütün alanlarda kullanılan galoşlar konteminasyonu önlemektedir. Enfeksiyon yayılma riski olan alanlarda olası sorunlara karşı önlem amacı ile kullanılan galoşlar tek kullanımlıktır.

Isı büzülme özelliği olan Shrink filmlerimiz ürünlerin emniyetli olarak ambalajlanarak sevkiyatını sağlar. Son derece ekonomik olan Shrink filmler ürünlerinizi şekline uygun olarak sarar ve şeffaflık sağlar. Ürünlerin raf ömrünü uzatarak sizlere ekonomik faydalar sağlar.



GERİ DÖN