Çöp Torbası Üreticisi Nejat Plastik

Çöp Torbası Üreticisi Nejat Plastik

Nejat Plastik olarak çöp torbası ürün çeşitlerinin tamamını farklı renk,ebat ve kalınlıklarda üreterek tüketicilerimize hizmet veriyoruz.

Çöp torbası çeşitlerimizden düzenli olarak üretiiğimiz ebatlar şöyledir;

Çöp torbası ölçüleri ebatları

44×50 mini boy çöp poşeti

55×60 orta boy çöp poşeti

65×80 büyük boy çöp poşeti

70×90 battal boy çöp poşeti

80×110 jumbo boy çöp poşeti

90×120 çöp poşeti

100×150 hantal boy çöp poşeti

120×150 konteyner boy çöp poşeti

40-130 cm arası eni olan sonsuz film shrink,bobin,ambalaj

Çöp torbası çeşitlerimiz standart çöp poşetleri,endüstriyel çöp poşetleri,tıbbi atık çöp poşetleri olarak ayrılmaktadır.

Standart çöp poşetleri olan mini boy,orta boy,büyük boy,battal boy,jumbo boy çeşitlerinde endüstriyel ve standart şeklinde kalınlıklarına ve inceliklerine göre çeşitlendirilmektedir.

Endüstriyel çöp poşetleri kalın çöp poşetleridir kullanım alanlarına göre renkleri ve kalınlıkları değişebilir.Endüstriyel çöp poşetleri dayanıklı olmak zorundadır.

Tıbbi atık çöp poşetleri bayrak kırmızısı her iki tarafı bio tehlike amblemli 100 mikron kalınlığında çift dikiş düz kaynak olarak üretilmektedir.

İstanbul çöp poşeti üreticileri olarak firmamız faaliyet göstermektedir.Dökme çöp poşeti olarak jumbo boy kalın çöp poşeti tercih edildiğinden bu ürünün esnek dayanıklı ve sızdırmaz özelliği ile en çok tercih edilen ürünlerin başında gelmektedir.

Yıldız marka çöp poşetlerimiz ile 40 yılı aşkın süredir üretmeye devam ediyoruz.Baskılı çöp poşetleri ve baskısız çöp poşetleri olarak renkli çöp poşetleri üretimi yapmaktayız.

 

 

 



GERİ DÖN