Çöp torbası

Çöp torbası

Günümüzde polietilen hammaddeden  üretilen çöp torbası,esnek ambalaj,gıda torbası koruyucu ambalajların üretimini yapmakta olan nejat plastik kırk beş yılı aşkın süredir faaliyetlerine devam etmektedir.

Rulo cop torbasi çeşitlerinin tamamının üretimini yapmakta olan nejat plastik maksimum kalite minimum fiyat politikası ile mutlu müşteriler edinmeyi sürdürmektedir.

Müşteri portföyünü geniş ürün çeşitliliği ile her geçen gün arttıran nejat plastik alanında uzman olmuş bir kaç firmadan biridir.

Çöp torbası çeşitlerinden mini boy çöp torbası,orta boy çöp torbası,büyük boy çöp torbası,battal boy çöp torbası,jumbo boy çöp torbası,hantal boy çöp torbası,konteyner boy çöp torbası,tıbbi atık çöp torbası çeşitliliğe işe sürekli stok bulunduran termin süresini minimuma indiren nejat plastik rulo çöp torbası alanında kendi markası olan yıldız çöp torbası’nın yanı sıra firmaların kendi markasında üretiminide yapmaktadır.

Polietilen film imalatı yapan nejat plastik shrink ambalaj konusundada sektörün öncü tüketicilerine çeşitli ebatlarda ürünler üretmektedir.

Geri dönüşüm ve orjinal polietilen hammadde çeşitliliği ile her alanda kullanıma uygun ürünler üreten nejat plastik müşteri memnuniyetini kalite politikası ile entegre bir şekilde yürüterek maksimum verimlilik elde etmeye çalışmaktadır.

Her renk kalınlık ve ebatlarda çöp poşeti üretimi yapmakta olan nejat plastik kapı teslim ürün gönderimi yapmanın yanı sıra satış sonrası hizmeti ilede müşterilerine güven vermeyi sürdürmektedir.

Hastane için üretilen tıbbi atık çöp torbası çift kat kalınlık 100 mikron bayrak kırmızısı düz dikiş çift kaynak özellikleri ile bir çok hastanenin kullanımlarda maksimum kalite minimum fiyatlar ile hizmet vermektedir.



GERİ DÖN