Çöp Torbası

Çöp Torbası

Nejat Plastik olarak çöp torbası ürün grubunun çeşitlerinin tamamının üretimini kırk seneyi aşkın süredir üstün teknolojik üretim parkurumuz,profesyonel ekibimiz ve yüksek kalitemiz ile müşterilerimizin hizmetindeyiz.

Çöp poşeti çeşitleri kullanım alanlarına göre ayrılmaktadır.Alanlarına göre tüketimi olan ürünler atık prosedürlerine göre üretilir ve kullanılır.

Türkiye olarak çöp torbası kullanımı diğer ülkelere oranla düşüktür ancak gün geçtikçe çöp torbası kullanım oranları yükselmektedir.Bir çok ülkede çöp torbaları sadece geri dönüşüm hammaddeden üretilmektedir,geri dönüşümden üretilen çöp torbaları ekolojik dengeyiz bozmamak ile birlikte ülke ekonomisine katkı sağlandığı kanıtlanmıştır.Çöp poşetleri bugün her alanda kullanılımaktadır ancak tüketicimiz bu konu ile ilgili yeterli bilgiye sahip değildir.Kimi zaman gündeme gelen haberler ile bunu doğrulamaktayız.

Standart çöp torbaları fazla yük taşımayan günlük hayatımızda ofis tipi ev tipi ve hafif sanayi olarak ayrılmaktadır.

Endüstriyel çöp torbaları alanlarına göre iş yerlerinde sarf malzeme olarak kullanılan ürünlerdir.Endüstriyel çöp poşetleri kalınlıklarına göre renklerine göre çeşitlendirilmektedir.

Baskılı atık torbaları tıbbi atık,kağıt atık,blister atık,cam atık,plastik atık,organik atık,ahşap atık,evsel atık,metal atık,kompost atık vs vs bir çok alana uygun ürünlerdir.Sıfır atık projesi kapsamında alanlarına göre ürünler kullanıldığında ülkemizde geri dönüşüm kolaylaşıcak ve dönüşüm oranımız artmış olacaktır.

Gıda torbaları ise tarım ve köy işleri bakanlığından almış olduğumuz belgemiz ile gıdaya temas problemi olmayan ürünlerdir.Gıda torbaları genelde boyasız şeffaf tercih edilir ancak bazı üretim hatlarında ürünler ayırmak adına renkli gıda torbalarıda kullanılabilmektedir.

Shrink film diye tabir edilen ürün ise genelde ürünleri korumak amaçlı kullanılan plastik filmlerdir.Shrink film ergonomik ve kullanışlıdır,günümüzde hemen hemen bir çok alanda kullanılan shrink film ler alanlarına göre ince kalın üretilmektidir.

PE rulo diye adlandırdığımız ürün grubu ise hayatımızın her anında karşılaşabileceğimiz ürünlerdir.Pe rulolar belli metrajlarda ve değişken en ölçülerinde talep edilebilmektedir.



GERİ DÖN